Ђак генерације 2017/18.

Ја сам Јелена Марјановић, студенткиња сам Природно-математичког факултета у Новом Саду. Бивши сам ђак Угоститељско-туристичке школе из Чајетине. Захваљујући професионализму наставног кадра средње школе, стекла сам знања из области туризма и хотелијерства и створила добар темељ за даље школовање. Школа нуди разне секције којих сам сама била члан, као што су: драмска, рецитаторска, историјско-географска, еколошка, спортска… У оквиру сваке секције смо имали организоване активности попут представа, такмичења, излета, еколошких акција, посета сајмовима, промоција школе и разне друге манифестације.

Због добрих оценака о и комуникативности и сналажљивости, добила сам прилику да након обављене стручне праксе почнем да радим у туристичкој агенцији „Trendy Travel“ на Златибору, што ми је дало ширу слику туристичком тржишту и додатну мотивацију за усавршавањем.

Представљала сам Школу н а Републичком такмичењу из Агенцијског и хотелијерског пословања, и уз велику помоћ професорке Неранџе Јовичић, освојила сам друго место и без пријемног испита уписала жељени факултет.

Захваљујући сопственим активностима и жељи, као и подршци професора и директорке, изабрана сам за ђака генерације.

Тим поводом сам добила позив за посету Белом двору и учешће на свечаном пријему код Престолонаследника Александра Kарађорђевића, где сам добила и пригодан поклон.

Желим да се захвалим свим професорима на знању, разумевању и подршци и за коју годину се видимо у рубрици „Докле су стигли наши бивши ђаци“.

Јелена Марјановић

Јелена Марјановић

Јелена Марјановић

*текст објављен у школском часопису Корак

Објављено у Активности у школи, Ученици пишу

Архиве