Jedan dan na praktičnoj nastavi

Jedan dan na praktičnoj nastavi

POSETA HOTELU „MONA“ NA ZLATIBORU 

U okviru praktične nastave, posetili smo hotel „Mona“ na Zlatiboru. Hotel su posetili učenici odeljenja I4 i III4, obrazovnog profila turistički tehničar, uz pratnju nastavnica  stručnih predmeta , Nerandže Jovičić i Jelice Kuzeljević.

Ljubazno i gostoljubivo osoblje, a posebno domaćica hotela Stanislava Kuzeljević, predstavila nam je brojne hotelske sadržaje.

Hotel „Mona” se nalazi u samom centru planine Zlatibor. Enterijer hotela predstavlja spoj tradicionalnog i novog doba. U sklopu hotela se nalazi 120 smeštajih jedinica, raspoređenih u apartmane i sobe, zatim restorani, kongresne sale, velnes centar i dečija igraonica „ Monica“ .

Prvo smo došli na recepciju.  Za recepcijskim pultom stajali su ljubazni recepcioneri, koji su nas pozdravili poželeli dobrodošlicu.

Nakon toga smo posetili jednu kongresnu salu, kapaciteta od  devedeset mesta, u kojoj smo se fotografisali. U ostalim salama se održavao seminar medicinskih radnika.

Zatim smo se savremeno opremljenim liftom popeli na četvrti sprat i obišli jedan apartman.  Prostorije ovog apartmana su dnevna soba ( dvosed i fotelja, stočić, televizor i MP3 plejer ) spavaća soba ( francuski ležaj, noćni stočić i ormar) i savremeno opremljeno kupatilo. Potom smo pogledali još nekoliko soba.

Posetili smo dečiju igraonicu „ Monicu ” . Pored igraonice se nalazi prostor za roditelje, u kome mogu da se odmore i popiju piće, dok njihova deca provode vreme sa animatorom.

Hotel u svom sastavu ima aperitiv bar „Lada“ i restorane “ Perun“ i „ Vila“ u kojima se gostima nude specijaliteti nacionalne i intrnacionalne kuhinje.

Maturanti naše škole tradicionalno organizuju matursko veče u hotelu „Mona” .

Nakon obilaska restorana, završio se naš obilazak i druženje sa srdačnim osobljem.

Utiske o obilasku hotela naposali smo u našim dnevnicima praktične nastave i poželeli smo da ponovo dođemo u hotel „Mona“ na praktičnu nastavu.

 

Marjanović Jelena I4,

Školska 2015/2016.