Један дан на практичној настави

image_pdfimage_print

ПОСЕТА ХОТЕЛУ „МОНА“ НА ЗЛАТИБОРУ 

У оквиру практичне наставе, посетили смо хотел „Мона“ на Златибору. Хотел су посетили ученици одељења I4 и III4, образовног профила туристички техничар, уз пратњу наставница  стручних предмета , Неранџе Јовичић и Јелице Кузељевић.

Љубазно и гостољубиво особље, а посебно домаћица хотела Станислава Кузељевић, представила нам је бројне хотелске садржаје.

Хотел „Мона” се налази у самом центру планине Златибор. Ентеријер хотела представља спој традиционалног и новог доба. У склопу хотела се налази 120 смештајих јединица, распоређених у апартмане и собе, затим ресторани, конгресне сале, велнес центар и дечија играоница „ Моница“ .

Прво смо дошли на рецепцију.  За рецепцијским пултом стајали су љубазни рецепционери, који су нас поздравили пожелели добродошлицу.

Након тога смо посетили једну конгресну салу, капацитета од  деведесет места, у којој смо се фотографисали. У осталим салама се одржавао семинар медицинских радника.

Затим смо се савремено опремљеним лифтом попели на четврти спрат и обишли један апартман.  Просторије овог апартмана су дневна соба ( двосед и фотеља, сточић, телевизор и MP3 плејер ) спаваћа соба ( француски лежај, ноћни сточић и ормар) и савремено опремљено купатило. Потом смо погледали још неколико соба.

Посетили смо дечију играоницу „ Моницу ” . Поред играонице се налази простор за родитеље, у коме могу да се одморе и попију пиће, док њихова деца проводе време са аниматором.

Хотел у свом саставу има аперитив бар „Лада“ и ресторане “ Перун“ и „ Вила“ у којима се гостима нуде специјалитети националне и интрнационалне кухиње.

Матуранти наше школе традиционално организују матурско вече у хотелу „Мона” .

Након обиласка ресторана, завршио се наш обилазак и дружење са срдачним особљем.

Утиске о обиласку хотела напосали смо у нашим дневницима практичне наставе и пожелели смо да поново дођемо у хотел „Мона“ на практичну наставу.

 

Марјановић Јелена I4,

Школска 2015/2016.