Обилазак хотела „Мона“ са ученицима осмог разреда

Ученици и наставници Угоститељско-туристичке школе, наставили су са презентацијом својих активности, као и наставних планова и програма  образовних профила, које школа планира да упише у школској 2019/2020. години.

У петак 17. маја 2019. године, ученици осмог разреда ОШ „Миливоје Боровић“ из Мачката и Шљивовице посетили су Угоститељско-туристичку школу у Чајетини и хотел „Мона“ на Златибору.

Ученици су са педагогом школе, Бранком Сокић, обишли кабинете и специјализоване учионице наше школе. Затим су им презентоване активности које је школа реализовала у претходном периоду.

Након обиласка школе, ученици су са Директорком школе Вишњом Смиљанић,  наставницом Неранџом Јовичић и ученицама првог разреда Валентином Луковић и Аницом Нинчић, посетили хотел „Мона“.

Љубазно особље овог хотела представло нам је своју хотелску понуду и садржаје. Обишли смо неколико смештајних јединица, ресторан Перун, Вила, Лада Бар, wellness centar, конгресне сале и Моницу.

Затим су нам представили програм стипендирања ученика и студената, којима обезбеђују посао по завршетку школовања.

На крају посете пуно ученика се изјаснило да су заинтересовани да упишу различите образовне профиле у нашој школи и да реализују практичну наставу у овом хотелу, а ми смо им пожелели пуно успеха приликом уписа.

IMG_4956

 

 

IMG_4962

 

 

 

 

Чајетина, 17. мај 2019. године.

 

Вишња Смиљанић

                                                                                                   Бранка Сокић

                                                                                                            Неранџа Јовичић