Посета Иновационом бизнис центру

ПОСЕТА ИНОВАЦИОНОМ БИЗНИС ЦЕНТРУ – ЗЛАТИБОР

Ученици четвртог разреда, образовни профил туристичко-хотелијерски техничар, са предметном наставницом Неранџом Јовичић, календарску годину и други блок практичне наставе, завршили су посетом Иновационом бизнис центру Златибор.

Састали смо се испред Kултурног центра Златибор, где смо направили заједничку фотографију, за почетак данашњег дружења.

Након фотографисања, сачекао нас је Стојан Вуковић, наш данашњи домаћин и бивши ученик наше школе. Презентовао нам је активности Иновационог бизнис центра. ИБЦ је усмерен на развој микро, малих и средњих предузећа, обезбеђујући услуге организације догађаја, умрежавања, обуке, коришћења заједничког радног простора и сала за састанке.

Потом су ученици постављали питања, везана за коришћење услуга и подршку предузетницима које пружа ИБЦ Златибор.

У конференцијској сали, која располаже са најсавременојом опремом и уређајима за организовање састанака, семинара или других догађаја едукативног карактера, направили смо још једну фотографију.

У оквиру Културног центра, обишли смо галерију и биоскоп.

Закључак: посета је била вишеструко корисна за ученике.  Повезали су стечена знања из различитих предмета: агенцијско и хотелијерско посовање, предузетништво, организовање догађаја и пословне информатике. Упознали су се са најсавременијим начинима пословања, како пословни људи могу да споје посао и одмор, као и значајем овог центра за туристичку понуду Златибора.

 

Ученици IV-2  и

предметна наставница: Неранџа Јовичић