Посета Сајму аутомобила

image_pdfimage_print

Ученици Угоститељско-туристичке школе из Чајетине, чланови Историјско-географске секције, посетили су Сајам аутомобиле у Београду, 19.3.2016.

Сајам аутомобила је одржан од 17. до 23. марта на Београдском сајму.
То је, већ традиционална прилика, да се део светског аутомобилског сјаја пренесе и у наше крајеве, да се представи и понуди и домаћим купцима, с обзиром на то да се Сајам у Женеви завршио 13. марта.

11

Током седам дана и у чак шест хала, посетиоци су имали прилику да виде моделе еминентних произвођача аутомобила и мотоцикала, ексклузивне новитете, последњу „реч“ дизајна и технике.
Домаћој јавности, потенцијалним купцима представљена је и комплетна понуда у сегменту лаких привредних возила свих светских произвођача који послују на домаћем тржишту, као што су ФИАТ, ГАЗ, ВW, Ренаулт, Мерцедес, Пеугеот, Цитроен, Опел…

Али, то није све. Посетиоцима су били понуђени и бројни едукативни и забавни садржаји, такмичарске активности, тест вожње, наградне игре… али и попусти!
На Сајам су ишла 62 ученика И две професорке (Весна Кнежевић и Јелена Марић). При сређивању утисака Петар је рекао:” Веома сам задовољан”, Николи се свидела такмичарска вожња, Владу промотерке, Даници, Ирени И Марији фотографисање. Свако је за себе нашао неку занимацију.

12
После Сајма посетили смо Калемегдан И Кнез Михаилову улицу. При повратку кући питали су:
“ Која је следеће дестинација?” Брзо смо се договорили.

Јелена Марић