Извештај са Сајма аутомобила

image_pdfimage_print

ИЗВЕШТАЈ СА 53. МЕЂНАРОДНОГ САЈМА АУТОМОБИЛА У БЕОГРАДУ

По свим критеријумима – изгледу, атмосфери, атрактивним дешавањима и премијерама, броју излагача и посетилаца… Сајам аутомобила сваке године представља прави спектакл. Сјај и гламур ове манифестације привлаче потенцијалне купце, али и оне који само прате дешавања и новитете у аутомобилској индустрији. Наравно, не сме се заборавити пословни сегмент, као најзначајнији, јер се на овој изложбено-продајној приредби окупљају увозници и дистрибутери свих светских аутомобилских брендова, произвођачи ауто делова и опреме, представници пратећих индустрија, струковних организација, удружења, клубова…
.
Сајам је место на коме се новитети афирмишу кроз активно учешће посетилаца, тест вожње, наградне игре, забавна и такмичарска дешавања.

sajamauta
На Сајму се представиоло више од 410 излагача из тридесетак земаља, 34 аутомобилске марке и 10 брендова произвођача лаких привредних возила, као и 36 брендова мотоцикала, АТВ и осталих моторних возила.

Излагачима је за ову прилику на располагању чак 10 сајамских хала са више од 41.000 квадратних метара изложбеног простора.

На овај сајам је ишло 59 ученика у организацији Историјско –географске секције. Поред посете ове манифестације искористили смо лепо време и поподневне сате провели у Кнез Михаиловој,на Калемегдану, а неки ученици су посетили Золошки врт.
Утисци са овог излета су веома позитивни,понашање секцијаша за пример. При повратку кући питали су: “Шта је следеће?”

На челу секције
Проф. Весна Кнежевић и Јелена Марић