Obilazak hotela „Mona“ sa učenicima osmog razreda

Učenici i nastavnici Ugostiteljsko-turističke škole, nastavili su sa prezentacijom svojih aktivnosti, kao i nastavnih planova i programa  obrazovnih profila, koje škola planira da upiše u školskoj 2019/2020. godini.

U petak 17. maja 2019. godine, učenici osmog razreda OŠ „Milivoje Borović“ iz Mačkata i Šljivovice posetili su Ugostiteljsko-turističku školu u Čajetini i hotel „Mona“ na Zlatiboru.

Učenici su sa pedagogom škole, Brankom Sokić, obišli kabinete i specijalizovane učionice naše škole. Zatim su im prezentovane aktivnosti koje je škola realizovala u prethodnom periodu.

Nakon obilaska škole, učenici su sa Direktorkom škole Višnjom Smiljanić,  nastavnicom Nerandžom Jovičić i učenicama prvog razreda Valentinom Luković i Anicom Ninčić, posetili hotel „Mona“.

Ljubazno osoblje ovog hotela predstavlo nam je svoju hotelsku ponudu i sadržaje. Obišli smo nekoliko smeštajnih jedinica, restoran Perun, Vila, Lada Bar, wellness centar, kongresne sale i Monicu.

Zatim su nam predstavili program stipendiranja učenika i studenata, kojima obezbeđuju posao po završetku školovanja.

Na kraju posete puno učenika se izjasnilo da su zainteresovani da upišu različite obrazovne profile u našoj školi i da realizuju praktičnu nastavu u ovom hotelu, a mi smo im poželeli puno uspeha prilikom upisa.

IMG_4956

 

 

IMG_4962

 

 

 

 

Čajetina, 17. maj 2019. godine.

 

Višnja Smiljanić

                                                                                                   Branka Sokić

                                                                                                            Nerandža Jovičić