У посети „VIP CASA“ клубу

image_pdfimage_print

У четвртак 20. децембра 2018. године, ученици другог разреда, образовни профил туристички техничар, часове практичне наставе из Агенцијског и хотелијерског пословања, реализовали су у „VIP CASA CLUBU“ на Златибору.

Предметне наставнице Валентина Јанковић, Јелица Кузељевић и Неранџа Јовичић, у сарадњи са љубазним особљем из „VIP CASA CLUBА“, организовале су стручну посету и обилазак луксузно опремљених вила – Вила Пахуља, Вила Јела, Вила Вина и Вила Искра.
Циљ посете је био подстицање ученика за стицање квалитетног знања и практичних вештина, које треба да поседује успешан угоститељско-туристички радник.ner2
Обишли смо модерно опремљене стандард, премиум и луx апартмане, спа и wеллнесс центар, теретану и вински ресторан ЦАСА ДЕ ВИНОС.
У вили Јела обишли смо рецепцију комплекса „ВИП ЦАСА“ и упознали се са обављањем рецепцијских послова, поступком резервације пансионских и ванпансионских услуга и начином вођења пословних књига и образаца.
Након посете и обиласка, захвалили смо се љубазном особљу на гостопримству и преношењу практичног знања и искуства.
Ученици су изразили задовољство што смо посетили још један луксузно опремљем угоститељско-туристички објекат на Златибору.
Фотографисали смо се испред виле Јела, након чега је завршена стручана посета и обилазак комплекса модерних вила.ner

Ученици одељења II-4 и предметне наставнице:
Валентина Јанковић,
Јелица Кузељевић и
Неранџа Јовичић