U poseti „VIP CASA“ klubu

U četvrtak 20. decembra 2018. godine, učenici drugog razreda, obrazovni profil turistički tehničar, časove praktične nastave iz Agencijskog i hotelijerskog poslovanja, realizovali su u „VIP CASA CLUBU“ na Zlatiboru.

Predmetne nastavnice Valentina Janković, Jelica Kuzeljević i Nerandža Jovičić, u saradnji sa ljubaznim osobljem iz „VIP CASA CLUBA“, organizovale su stručnu posetu i obilazak luksuzno opremljenih vila – Vila Pahulja, Vila Jela, Vila Vina i Vila Iskra.
Cilj posete je bio podsticanje učenika za sticanje kvalitetnog znanja i praktičnih veština, koje treba da poseduje uspešan ugostiteljsko-turistički radnik.ner2
Obišli smo moderno opremljene standard, premium i lux apartmane, spa i wellness centar, teretanu i vinski restoran CASA DE VINOS.
U vili Jela obišli smo recepciju kompleksa „VIP CASA“ i upoznali se sa obavljanjem recepcijskih poslova, postupkom rezervacije pansionskih i vanpansionskih usluga i načinom vođenja poslovnih knjiga i obrazaca.
Nakon posete i obilaska, zahvalili smo se ljubaznom osoblju na gostoprimstvu i prenošenju praktičnog znanja i iskustva.
Učenici su izrazili zadovoljstvo što smo posetili još jedan luksuzno opremljem ugostiteljsko-turistički objekat na Zlatiboru.
Fotografisali smo se ispred vile Jela, nakon čega je završena stručana poseta i obilazak kompleksa modernih vila.ner

Učenici odeljenja II-4 i predmetne nastavnice:
Valentina Janković,
Jelica Kuzeljević i
Nerandža Jovičić