Uvek među najboljima

Naš učenik Nikola Janković među 30 najboljih đaka generacije iz Srbije i Republike Srpske

 

Naš učenik Nikola Janković, kao đak generacije 2018/2019, uspeo je da se nađe među 30 najboljih u konkurenciji sa više od 600 đaka generacije iz cele Srbije i Republike Srpske!

Ovaj uspeh omogućio je Nikoli da osvoji ​besplatno školovanje na ITAcademy i tako nastavi da se obrazuje u skladu sa svojim ambicijama i potencijalom.

Uprava i svi zaposleni u Ugostiteljsko-turističkoj školi ponosni su na Nikolu i ovom prilikom mu čestitamo na velikom uspehu i želimo mnogo sreće u budućem školovanju. Uvereni smo da će Nikola iskoristiti sve svoje potencijale i nadamo se da će biti primer ostalim đacima naše škole. Savremena osnovna škola, kao deo LINK groupa, pridružuje se čestitkama na zasluženo osvojenim besplatnim školovanjima.

Vaš drug i naš đak jedan je od 30 izabranih đaka generacije, kojima će finansijska podrška za jednogodišnje školovanje na ITAcademy biti uručena u septembru na svečanom prijemu na Belom dvoru.

Podsetimo se, kraljevska porodica Karađorđević, prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina ugostili su na Belom dvoru više od 600 najboljih maturanata iz Srbije i Republike Srpske na prijemu koji se održava već osamnaestu godinu zaredom.

Tom prilikom je kompanija LINK group, kao partner Fondacije Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, objavila lepu vest o dodeli 30 besplatnih školovanja za jednogodišnje programe na ITAcademy.

Svi zainteresovani đaci generacije su do 17. jula slali prijave u kojima je trebalo da se predstave u najboljem svetlu i navedu na koji način će školovanje na ITAcademy iskoristiti za svoje usavršavanje i dalje napredovanje, a nakon procesa selekcije izabrano je 30 najboljih kandidata.

Nikola Janković našao se među odabranima i kroz jednogodišnje školovanje na ITAcademy dobiće priliku da stekne znanja i veštine za neka od najtraženijih i najplaćenijih zanimanja današnjice. Nastavu će pratiti online, preko najsavremenije platforme za učenje – Distance Learning platforme.

Svim đacima generacije koji su osvojili besplatno školovanje na raspolaganju su različiti kursevi u okviru nastavnog programa koji odaberu, a u svakom trenutku svog školovanja imaće na raspolaganju kako pomoć profesora, tako i pomoć Centra za razvoj karijere, ukoliko su im potrebni saveti za dodatno usavršavanje, pronalaženje posla i dodatnu motivaciju za učenje.

Prošle godine đake su najviše interesovali kurs za programere i web dizajn kurs.

Po završetku jednogodišnjeg školovanja đaci će imati priliku da polažu za neke od najprestižnijih međunarodno priznatih sertifikata.

djak-generacije-2019