ХОРИЗОНТАЛНА НАСТАВА

image_pdfimage_print

ХОРИЗОНТАЛНА НАСТАВА АГЕНЦИЈСКО И ХОТЕЛИЈЕРСКО ПОСЛОВАЊЕ И ПРЕДУЗЕТНИШТВО

    У четвртак 25. маја 2023. године, одржан је час хоризонталне наставе из агенцијског и хотелијерског пословања и предузетништва, у четвртом разреду, образовни профил туристичко-хотелијерски техничар.

    Ученици су у оквиру предмета имали задатак да организују сајам виртуелног предузетништва и представе своје ученичке компаније.

    Група у саставу Крћа Сара, Трифуновић Тамара и Дидановић Даница, имале су задатак да представе виртуелну туристичку агенцију, односно да повежу стечена знања и вештине из агенцијског и хотелијерског пословања и предузетништва и примене на конкретном примеру. Ученице су основале ТА „Звезда“, која послује на Златибору. Агенција је комбинованог типа. Бави се организовањем путовања, излета и пружањем различитих информација туристима који посећују Златибор. Понуда и услуге туристичке агенције “Звезда травел” намењене су туристима, који желе да путују, ради одмора и рекреације, да упознају историју, културу, традицију, начин живота, гастрономију, природне лепоте и културно историјске споменике у нашем крају.

Штанд туристичке агенције „Звезда“
Предметна наставница, Сара и Тамара
Штанд зачинско биље
Шданд 3D штампач за израду сувенира

Неранџа Јовичић