Sportska sekcija – takmičenje iz odbojke

U organizaciji Saveza za školski sport Srbije – Zlatiborski okrug u Prijepolju je 08.12.2022. godine organizovano okružno takmičenje iz odbojke.

Na takmičenju je nastupilo osam žesnkih ekipa iz Prijepolja, Bajine Bašte, Priboja, Sjenice, Užica, Požege, Arilja i učenice iz Čajetine. Pored njih nastupile su i muške ekipe iz Arilja, Požege, Bajine Bašte, Užica, Priboja i Prijepolja.

Ekipa iz Ugostiteljsko tursitičke škole Čajetina je poražena u eliminacijama od učenica Prijepoljske gimanazije. Prijepoljska gimazija je osvojila prvo mesto pobedivši u finalu učenice iz gimnazije iz Bajine Bašte rezultatom 2:1.  Pobednici turnira u muškkoj konkurenciji su učenici Užičke gimazije.

Oragnizacija takmičenja je bila na dobrom nivou, a samo takmičenje je proteklo u fer i sportskom duhu uz pristojno ponašanje svih učesnika. Takmičenje je organizovano u dve sportske dvorane što je za svaku pohvalu.

Učenice iz naše škole su pristojno i korektno odigrale utakmicu iako nisu bile u najjačem sastavu i zaslužuju sve pohvale za trud i zalaganje. nastupile su: Radenović Marta 3/4, Smiljanić Jelena 3/4, Komatovič Sara 4/2, Gavović marina 4/2, Vidić Tijana 2/4, Marić Jana 1/4, Pantović Aleksandra 1/4 i Drobnjaković Nikolina 2/5.

 

prof. fiz. vaspit. Milomir Šopalović