Спортска секција – такмичење из одбојке

image_pdfimage_print

У организацији Савеза за школски спорт Србије – Златиборски округ у Пријепољу је 08.12.2022. године организовано окружно такмичење из одбојке.

На такмичењу је наступило осам жеснких екипа из Пријепоља, Бајине Баште, Прибоја, Сјенице, Ужица, Пожеге, Ариља и ученице из Чајетине. Поред њих наступиле су и мушке екипе из Ариља, Пожеге, Бајине Баште, Ужица, Прибоја и Пријепоља.

Екипа из Угоститељско турситичке школе Чајетина је поражена у елиминацијама од ученица Пријепољске гиманазије. Пријепољска гимазија је освојила прво место победивши у финалу ученице из гимназије из Бајине Баште резултатом 2:1.  Победници турнира у мушккој конкуренцији су ученици Ужичке гимазије.

Орагнизација такмичења је била на добром нивоу, а само такмичење је протекло у фер и спортском духу уз пристојно понашање свих учесника. Такмичење је организовано у две спортске дворане што је за сваку похвалу.

Ученице из наше школе су пристојно и коректно одиграле утакмицу иако нису биле у најјачем саставу и заслужују све похвале за труд и залагање. наступиле су: Раденовић Марта 3/4, Смиљанић Јелена 3/4, Коматович Сара 4/2, Гавовић марина 4/2, Видић Тијана 2/4, Марић Јана 1/4, Пантовић Александра 1/4 и Дробњаковић Николина 2/5.

 

проф. физ. васпит. Миломир Шопаловић